شنیدن پیش به طرف جبهه ها در چهارمین پروژه هشت سال و اینروزها
موزیک خوان: بنیاد رودکی در چهارمین هفته از پروژه موسیقایی هشت سال و این روزها، قطعه پیش به طرف جبهه ها را که در سال 1366 توسط ارکستر سازهای بادی اجرا شده است، منتشر نمود.
دریافت 6 MB
به گزارش موزیک خوان به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، در ادامه پروژه موسیقایی «هشت سال و این روزها» و در امتداد تقدیر میراث موسیقی مقاومت، قطعه «پیش به طرف جبهه ها» بصورت رایگان در اختیار عموم مردم و محققان و علاقمندان قرار گرفت.
آهنگسازی این قطعه را سید محمد میرزمانی روی شعری از حمید سبزواری بر عهده داشته و ارکستر سازهای بادی با همراهی گروه کر، ۲۷ فروردین سال ۱۳۶۶ آنرا در باختران، قرارگاه نبی اکرم (ص) به اجرا درآورده است.
پروژه «هشت سال و این روزها» به همت بنیاد رودکی شکل گرفته است تا میراث موسیقی دوران دفاع مقدس را با بازتابی صادقانه از همدلی هنرمندان با رزمندگان و مدافعان میهن در طول این سال ها و ایام زنده نگه دارد. در ادامه این پروژه و در آینده قطعات دیگری از بزرگان موسیقی اصیل و ارکسترال ایرانی در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.
پیش از این نیز، سه قطعه «سرود قلم»، «افقِ خونین» و «ای ایران» در قالب این پروژه انتشار یافته بود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب