موزیک خوان Music Reader

تقویت دفاع از زنان سرپرست خانوار نیازمند تکمیل زنجیره خدمات است

تقویت دفاع از زنان سرپرست خانوار نیازمند تکمیل زنجیره خدمات است

به گزارش موزیک خوان، زهرا بهروز آذر با تاکید بر ضرورت تکمیل نظام حمایتی زنان سرپرست خانوار اظهار داشت: برای اجرای کامل تکالیف قانونی در عرصه زنان سرپرست خانوار، باید زنجیره خدمات بصورت یکپارچه دیده شود.


به گزارش موزیک خوان به نقل از معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، زهرا بهروزآذر در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با کمیته امداد امام خمینی(ره) که با حضور سیدمرتضی بختیاری رییس کمیته امداد و جمعی از مسؤلان برگزار گردید، اظهار داشت: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران، این است که تنها ۳۰ روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی(ره) تأسیس شد؛ نهادی که مأموریت اصلی آن پشتیبانی از خانواده بوده و طی سالهای گذشته نقش مؤثری در پشتیبانی از خانواده هایی بازی کرده که به سبب فقدان سرپرست یا مشکلات اقتصادی در معرض لطمه قرار داشته اند.


وی با اشاره به اینکه بخش مهمی از زنان سرپرست خانوار زیر پوشش نهادهای حمایتی قرار دارند، گفت: با وجود اقدامات باارزش انجام شده، هنوز قسمتی از زنان سرپرست خانوار خارج از پوشش نظام حمایتی قرار دارند و ضروری است اطلاعات آنان در قالب یک نظام جامع و یکپارچه تجمیع شود.


معاون رئیس جمهوری با اشاره به تکالیف مقرر اصولا ۲۱ قانون اساسی اشاره کرد: برای حمایت و بیمه زنان سرپرست خانوار، نیازمند دسترسی به داده های دقیق و یکپارچه درباره ی وضعیت این زنان است.


بهروزآذر اضافه کرد: قسمتی از اطلاعات موجود بوسیله نهادهایی همچون کمیته امداد، سازمان بهزیستی، سازمان ثبت احوال و پنجره رفاه ایرانی ها در دسترس می باشد، اما برای تکمیل این چرخه، باید هم افزایی میان دستگاه ها تقویت شود تا بتوانیم تصویر دقیق تری از وضعیت زنان سرپرست خانوار در کشور داشته باشیم.


وی با اشاره به الزامات برنامه هفتم پیشرفت تصریح کرد: در برنامه هفتم، دولت مکلف شده زمینه بهره مندی زنان سرپرست خانوار از خدمات مشاوره ای با تخفیف را فراهم آورد، اما اجرای مؤثر این سیاستها نیازمند تکمیل پنجره واحد خدمات و هماهنگی بیشتر میان سازمانهای دولتی است.


معاون رئیس جمهوری همین طور بر ضرورت دسته بندی هدفمند مسایل زنان در کشور تاکید کرد و اعلام نمود: مسایل زنان خانه دار، زنان سرپرست خانوار، دختران دانشجو، زنان روستایی، زنان دارای معلولیت و مادران دارای فرزند معلول با یکدیگر متفاوت می باشد و سیاستگذاری موفق زمانی شکل می گیرد که این تفاوت ها به رسمیت شناخته شود.


بهروزآذر با اشاره به نقش زنان در اقتصاد خانواده بیان نمود: امروز زنان در کنار ایفای نقش خانوادگی، سهم مهمی در اقتصاد خانواده دارند و توسعه مشاغل خانگی یکی از مهم ترین راهبردهای ما در این حوزه می باشد.


وی ادامه داد: تا حالا بالاتر از سه میلیون مجوز مشاغل خانگی صادر شده که حدود ۸۰ درصد آن در ارتباط با زنان است و این نشان داده است زنان ظرفیت بالایی برای نقش آفرینی اقتصادی در بستر خانواده دارند.


معاون رئیس جمهوری با تکیه بر لزوم توسعه بازار فروش محصولات زنان خاطرنشان کرد: پشتیبانی از زنان تنها به آموزش یا اعطای تسهیلات محدود نمی گردد، بلکه باید زنجیره کامل خدمات، از توانمندسازی تا اتصال به بازار، دیده شود.


بهروزآذر افزود: طرح «هزار میدان، هزار بازار» با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت کشور با هدف ایجاد بازارچه های محلی برای عرضه محصولات زنان درحال اجراست، اما در کنار بازارهای فیزیکی، باید زمینه های فروش مجازی نیز توسعه یابد تا زنان تولیدکننده بتوانند محصولات خودرا در سطح ملی و بین المللی عرضه کنند.


وی با اشاره به تجربیات موفق کمیته امداد در عرصه توانمندسازی زنان عنوان کرد: خیلی از اقدامات انجام شده در این نهاد، الگوهای موفقی در عرصه کرامت بخشی، عدالت اجتماعی، اشتغال و دسترسی زنان به بازار به حساب می آید که باید مستندسازی و به سایر دستگاه ها منتقل شود.


به طور خلاصه به گزارش موزیک خوان به نقل از معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، زهرا بهروزآذر در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با کمیته امداد امام خمینی(ره) که با حضور سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد و جمعی از مسئولین برگزار گردید، گفت: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران، این است که تنها ۳۰ روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی(ره) تأسیس شد؛ نهادی که ماموریت اصلی آن پشتیبانی از خانواده بوده و طی سال های گذشته نقش مؤثری در پشتیبانی از خانواده هایی بازی کرده که به جهت فقدان سرپرست یا مشکلات اقتصادی در معرض لطمه قرار داشته اند. وی با اشاره به این که بخش مهمی از زنان سرپرست خانوار زیر پوشش نهادهای حمایتی قرار دارند، اظهار داشت: با وجود اقدامات باارزش انجام شده، هنوز قسمتی از زنان سرپرست خانوار خارج از پوشش نظام حمایتی قرار دارند و لازم است اطلاعات آنان در قالب یک نظام جامع و یکپارچه تجمیع شود. بهروزآذر اضافه کرد: طرح هزار میدان، هزار بازار با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت کشور با هدف ایجاد بازارچه های محلی برای عرضه محصولات زنان درحال اجرا می باشد، اما در کنار بازارهای فیزیکی، باید زمینه های فروش مجازی نیز توسعه یابد تا زنان تولیدکننده بتوانند محصولات خودرا در سطح ملی و بین المللی عرضه کنند.



منبع:

1405/03/08
18:23:25
5.0 / 5
4
تگهای خبر: آموزش , بازارچه , بازی , بیمه
این مطلب موزیک خوان را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
لینک دوستان موزیك خوان
موزیک خوان