موزیک خوان Music Reader
وزیر فرهنگ با حضور در خانه مرحوم صادقی خبر داد

برگزاری مراسم یادبود حبیب الله صادقی به همت وزارت ارشاد

برگزاری مراسم یادبود حبیب الله صادقی به همت وزارت ارشاد

در پی درگذشت حبیب الله صادقی استاد فقید هنر انقلابی، وزیر فرهنگ برای ابراز تسلیت، در منزل این استاد حاضر شد.


به گزارش موزیک خوان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ چهارشنبه شب به همراه برخی از مدیرانش، با حضور در منزل زنده یاد حبیب الله صادقی، با ابراز همدردی با خانواده او، فقدان این هنرمند را برای جامعه فرهنگی و هنری خیلی سخت دانست.
اسماعیلی ضمن اشاره به مهارت بی نظیر این هنرمند فقید در خلق آثاری در حیطه هنر معناگرا اظهار داشت: استاد صادقی گنجینه ای از آثار هنر انقلاب را از خود بجای گذاشت که بدون تردید در حافظه تاریخی این مرز و بوم هم نامش و هم آثارش ثبت و به یادگار خواهد ماند.

وی در ادامه مهین دوستی و انقلابی بودن را از خاصیت های بارز این استاد فقید برشمرد و اظهار داشت: مرحوم صادقی تمام زندگی هنری خودرا وقف خلق آثار درباره امام حسین(ع) و ائمه اطهار (ع) کرده بود و همیشه در راه متعالی اسلام، انقلاب و اهل بیت(ع) ثابت قدم بود.

اسماعیلی در ادامه با ذکر خاطره ای از همنشینی با استاد صادقی در چند وقت اخیر، به خلق اثر «در رثای سیمرغ» ویژه تشییع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره نمود و اظهار داشت: استاد صادقی همیشه تاکید داشت که این اثر حتما باید در حسینیه جماران رونمایی شود.

رئیس شورای هنر کشور همین طور به حضور مرحوم صادقی در بازدید چندوقت اخیر رئیس جمهور از نمایشگاه هنرهای تجسمی فجر انقلاب اسلامی اشاره نمود و اظهار داشت: در این بازید، برای خلق اثری به وی پیشنهاد مبلغی برای حق الزحمه شد، اما استاد ضمن رد این پیشنهاد گفت، «کار من دلی است و برای خلق اثر در وصف ائمه اطهار و خاندان پاک و مطهرشان هیچ گاه پولی دریافت نمی کنم.»

وزیر فرهنگ در انتها از برگزاری مراسم یادبود زنده یاد حبیب الله صادقی به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته آینده اطلاع داد.

همین طور همسر مرحوم صادقی نیز در این دیدار با قدردانی از ابراز همدردی وزیر فرهنگ، حضور ایشان را مایه دلگرمی، آرامش و شکیبایی خانواده در این داغ بزرگ عنوان نمود.

حبیب الله صادقی در سال ۱۳۳۶ در محله تهران نو چشم به جهان گشود. از دوران کودکی در محل کار پدر با نام روزنامه اطلاعات آشنا شد و سال ها بعد او و یکی از برادرانش بعنوان روزنامه نگار در بخش تحریریه مشغول به کار شدند. زنده نام صادقی اولین بار نقاشی را در ۸ سالگی آغاز کرد.
صادقی بعدها از چهره های سرشناس هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی شد.


زنده نام حبیب الله صادقی هنرمند نقاش، استاد دانشگاه، منتقد هنری و رییس گروه هنرهای تجسمی فرهنگستان هنربود.
وی در دانشگاه های مختلفی همچون دانشکده هنر، دانشگاه شاهد، دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه الزهرا و واحد هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز به آموزش هنر و مدیریت هنری پرداخته است.

عضویت در واحد تجسمی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، عضویت پیوسته فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و ریاست موزه هنرهای معاصر تهران از مهم ترین سوابق مدیریتی او بشمار می رود.



1401/05/07
13:27:17
5.0 / 5
438
تگهای خبر: آثار , آموزش , بازی , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
موزیک خوان