موزیک خوان Music Reader

درددل های یک هنرمند خادم قرآن در دیدار با مدیر صندوق اعتباری هنر

درددل های یک هنرمند خادم قرآن در دیدار با مدیر صندوق اعتباری هنر

به گزارش موزیک خوان، عبدالصمد صمدی از هنرمندان پیشکسوت و شناخته شده قرآن و آثار مذهبی در دیدار با مدیرعامل صندوق اعتباری هنر به بیان نقطه نظرات و مشکلات پیش روی هنرمندان این عرصه پرداخت.



به گزارش موزیک خوان به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی صندوق اعتباری هنر، همزمان با ایام ماه مبارک رمضان و برگزاری لیالی قدر، سیدمجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر به دیدار عبدالصمد صمدی خالق و خطاط صدها تابلوی ماندگار قرآنی و مذهبی، نسخ نویس و خادم قرآن رفت.
در این دیدار که در محل دفتر عبدالصمد صمدی انجام گرفت، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر ضمن ابلاغ سلام محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیرامون فعالیت ها و آثار تولیدی با استاد به گپ و گفتگو نشست.
در این دیدار که نیکنام حسینی پور مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر هم حضور داشت. پوراحمدی به نوع عرضه خدمات و تسهیلات صندوق اعتباری هنر در پشتیبانی از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت سراسر کشور اشاره و بعضی از شاخص عملکرد این صندوق از آغاز آغاز دولت تابحال را شرح داد.
رئیس هیات مدیره صندوق اعتباری هنر در ادامه سخنان خود تکریم، تجلیل همراه با حفظ شان و جایگاه هنرمندان نامدار را رسالت خطیر این مجموعه عنوان نمود و اظهار داشت: به حداقل رساندن دغدغه های معیشتی، درمانی و تأمین نیازهای بیمه ای و عرضه تسهیلات به اهالی فرهنگ، هنر و رسانه را هم از وظایف ذاتی این صندوق است و بدون تردید مسؤلان صندوق اعتباری هنر با عزم و اراده جهادی، تمام تلاش و همت خویش را برای حمایت و پشتیبانی از جامعه فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی کشور به کار می گیرند.
در ادامه این دیدا عبدالصمد صمدی هم با قدردانی از صندوق اعتباری هنر، از نحوه فعالیت و گرایش خود به هنر خطاطی و بخصوص خط نستعلیق برای نگارش متون قرآنی معارفی و مذهبی، اشاره نمود و اظهار داشت: بعد از فراگیری خطّ نستعلیق و نگارش چندین کتاب به این خط، به مشق نظری آثار بزرگان خطّ نسخ فارسی، به تنهایی و بدون یاری استاد، به آموختن و نگارش خطّی پرداخته ام.
این چهره ماندگار قرآنی ضمن عرضه توضیحاتی از فعالیتهای خود در عرصه آفرینش آثار هنری قرآنی و حضور در نمایشگاه های بزرگ داخلی و بین المللی توضیح داد: با توسل و ارادت خاضعانه به خاندان عصمت و طهارت (ع) و دلدادگی فراوان به معارف دین مبین اسلام سبب شد تا در کنار گوهر بی بدیل هنر، در وجودم دریایی از صفات و مکارم والای اخلاقی به ظهور برسد. بنده در طول سالهای گذشته آثار بسیاری را به صورت قطعات منتخب و یا کتاب های مختصر به چاپ رساندم که از گسترده ترین این آثار میتوان به نگارش کل نهج البلاغه در طول دهه ۶۰ اشاره نمود.
وی همینطور ضمن اشاره به پرورش هنرمندان و اساتید مختلفی از سراسر کشور در بیشتر از ۳۰ سال گذشته، تصریح کرد: خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، چندین هزار فارغ التحصیل رشته خطاطی در کشور داریم که مبین گرایش جوانان و نوجوانان به هنر خطاطی است.
صمدی ضمن اشاره به تولید و خلق آخرین آثار هنری خطاطی خود، خاطرنشان کرد: آرزو داشتم که روزی فرا برسد که بتوانم اصل و کل قرآن را نوشته و خطاطی کنم.
در پایان این دیدار صمدی نمونه ای از آثار خویش را به زیورآیاتی از قرآن و بعنوان یادبود «نخستین نمایشگاه مجازی قرآن کریم» همراه با تابلوی نفیسی که به زیور «صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)» آراسته شده بود به سیدمجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اهدا کرد.


منبع:

1402/01/29
22:06:27
5.0 / 5
423
تگهای خبر: آثار , بیمه , خدمات , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
موزیک خوان