موزیک خوان Music Reader

گشایش مرزهای خیال و حقیقت

گشایش مرزهای خیال و حقیقت

به گزارش موزیک خوان، نمایشگاه آثار عکاسی ژان رضایی با عنوان «مرزهای خیال و واقعیت» در گالری ممیز خانه هنرمندان برگزار می گردد.


به گزارش موزیک خوان به نقل از ایسنا، این نمایشگاه از عصر روز دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴ شروع می شود و تا ۶ مهر ادامه خواهد داشت.
این دومین نمایشگاه انفرادی عکس ژان رضایی است که مجموعه دوم از پروژه «مرزهای خیال و واقعیت» است. در این مجموعه جدید تمرکز او بر «منظره» است. مجموعه اول از این پروژه با عنوان فرعی «درخت» در سال ۱۴۰۳ در گالری ایده انجام شد.

در بخشی از معرفی این نمایشگاه آمده است: «مرزهای خیال و واقعیت» تلاشی میان رشته ای است برای رفتن به فراسوی غریزه شناخت — به سمت خواست زندگی در عصر فناوری های نو. مجموعه دوم از این پروژه با عنوان «منظره» بازی نور و رنگ در طول روز و شب و تغییر فصول را به تماشا می نشاند؛ نمایشی که ما را به واقعیتی خیال انگیز در آن سوی لنز عکاس می برد.

خانه هنرمندان روزهای شنبه تعطیل می باشد.

به طور خلاصه، مجموعه دوم از این پروژه با عنوان منظره بازی نور و رنگ در طول روز و شب و تغییر فصول را به تماشا می نشاند؛ نمایشی که ما را به واقعیتی خیال انگیز در آن سوی لنز عکاس می برد.


منبع:

1404/07/28
10:47:49
5.0 / 5
7
تگهای خبر: آثار , بازی , فناوری , مد
این مطلب موزیک خوان را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
موزیک خوان